Készen állsz? Őszintén?!

Annyiszor mondtam el az elmúlt 18 év alatt, hogy a biztonságos motorozás a legfontosabb, hogy meg sem tudom számolni. Minden alkalommal, amikor közölhetek valamit az emberekkel, azt őszintén és meggyőződésből teszem, így nagyon komolyan gondolom hogy első a biztonság!

Az idén Yamahával ( MT 09) fogok motorozni amit a Zakar Yamahának köszönhetek! Brutális gép! Azon túl hogy extrém kinézete van brutális nyomatékkal rendelkezik, amit már 1500-as fordulattól lead! Nem titkolom, őrült rohanás az életem, minden amit csinálok maximális fordulaton teszem.

Pénteken jött el a nagy nap, amikor Cegléden a Yamaha Zakarnál átvehettem a gépet! Késésben voltam s amikor megérkeztem óriási szeretettel és gondoskodással fogadtak Feriék! Röpködtem örömömben , de így utólag belátva nem voltam készen arra hogy az év első motorozását megtegyem. Szégyenlem magam és titkolhatnám is , de hát ha lehet tanulni az esetemből, nem vettem fel sisakot míg a szervizből átgurultam a szalon elé! A többit már kitaláljátok!

IMG 1886

A Zakar csapata, élen a tulajdonossal Zakar Józsival és Gáborral hihetetlen gondoskodásban és asszisztenciában részesítettek! Kórház, röntgen, gipszelő minden ment mint a karika csapás! Közben küzdöttem a szégyen és az értetlenség érzésével. Nem is adtam gázt, miért nem vettem sisakot, hogy történhetett ez pont velem. A válasz egyszerű! Nem voltam ott fejben az idény első gurulásán!

IMG 1888

Barátaim! A munka teljes embert kíván tőlünk, csak úgy mint a család a barátok a szerelem, de így van ez azzal a csodával is amit motorozásnak hívunk! Készen állsz erre a teljes jelenlétre amikor ráülsz a gépedre? Őszintén válaszolj! Kapcsold be a sisakod s inkább melegíts be magad az első 5 km-en , mint sem kényszer pihenőre ítéld magad!
Vigyázzatok magatokra! Húzzátok a gázt s legyetek készen minden pillanatban, őszintén!

Kunmadár Hazavár!
Csákó Hadnagyjózsi

Ui: őszinte tisztelet és köszönet a Yamaha Zakar minden munkatársának, akik úgy gondoskodtak rólam mint ha az egyetlen partnerük lennék! Jó lehet ott dolgozni s még jobb oda vendégként betérni, mert ott biztosan megérezheted hogy az Univerzum legfontosabb embere vagy! Ez óriási dolog! Köszönöm!

 

motul nagytiszatologo.gif

adrenalinzakar40   

mnasz mams tsintegral  mugenrace superzone tonicafashion rolexco  x-bike  multi_alarm redhotmotors_logo  MISSQ_logo_piros_web janodob_web onroad_logo_web bmw_veztech_logo_web drivex_logo_web auner  alphaindustries novosec  continental revolutionmotorgumi

 

Médiatámogatóink
tiszato-radio
tesztmotor  autobazar melygarazs_small

Romániai képviseletünk

korosiracingteam

Készítette: Jelenet Kft.

Domain